Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ...

Ανήκω στην γενιά, που το 2004 άκουγε ακόμη TXC, FFC, ACTIVE MEMBER, AΓ, ΖΝ, και άντε στο φινάλε τίποτα βήταπεις. Οπότε με καταλαβαίνεται όταν βλέπω κάτι τρόμπες ραψωδούς φιλόλογους και ταφ λάθος , με αυτά τα γελοία ονόματα να γίνονται εκπρόσωποι της μουσικής που αγαπούσα. Χάσμα γενεών μουνόπανα. Εμείς ακούγαμε δυνατή μουσική όπως

Ενώ σήμερα αυτό που ακούτε εσείς πουστράκια είναι 




ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..ΠΡΩΤΟΝ..ΟΙ ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΑΝΙ ΚΟΥΡΕΜΑ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ. ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ, ΜΑΓΚΙΚΟ, ΓΥΜΝΟΣ Ο ΕΙΣΒΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΙΑ.

Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΛΑΑΑΑ....ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΤΡΑΓΙΚΕΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ......ΤΡΑΓΙΚΕΕΕ.. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΦΙΛΟΛΟΓΕ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓ ΚΟΒΑΝΕ ΦΛΕΒΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE.






ΑΚΡΙΒΩΣ. Οσο καλό και αν ακουγεται το μαλακιστήρι απο πάνω δεν παύει να έχει το πιο ηλίθιο όνομα της φάσης. ΡΑψωδός φιλόλογος. Πρώτον δεν είσαι ραψωδός αρχίδι. Και δεύτερον οι παπαριές που λες δεν σε θέτουν φιλόλογο. Είσαι απλά ένας αυνάνας που αν δεν υπήρχε το ίντερνετ δεν θα σε άκουγε κανένας. Η underground σκηνή μουνόπανα πάρτε χαμπάρι ότι ξεβράζει τα σκατά του κάθε ηλίθιου. Τώρα θα μου πείς αξίζει να αγοράζω δίσκους του μαλάκα του πούστη του Βουρλιώτη? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ {το 90')  σαν μαλάκας ήταν. Μόνο η αφρόκρεμα του φραπέ και της κουράδας τον 'ακουγε. Όλο φλωριές τραγούδαγε. Ψάξτε λίγο ρε ζώα τι ήταν ο ΝΙVO την δεκαετία του 90'. Οτι είναι και σήμερα απλά δεν είχε φάμιλυ. Σαν μαλάκας ήταν και τότε. Και τότε τον κοροιδεύαμε. Δεν είχε να πει για αλητεία και έλεγε πως τον χτύπαγε η μαμά του επειδή δεν διάβαζε. Ρε καριόλη βουρλιωτη. Σε χτύπαγε η μάνα σου επειδή δεν διάβαζες? Μου ρίχνεις 15 χρόνια και είμαι μακράν πιο αλάνι από σένα. ξέρω 5 χρονα που είναι μακράν πιο αλάνια απο σένα.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ακούστε λίγο 


και κατανοήστε πόσο χαμηλά έφτασε την μουσική, σαν έννοια και σαν παιδεία, το hiphop.gr, το youtube, και άλλες κατώτερου επιπέδου μαλακίες όπως bouriblog {μιάσματα} και λοιπά..

ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ 1-1.   



ΜΗΔΕΝ ΖΩΑ.....ΟΥΤΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..ΟΥΣΤ...

2 σχόλια:

prezofounta an pineis ...to sxolio afineis....