Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

O AYNANISMOS EINAI FONOS,,,

Ο γνωστός σε όλους μας αυνανισμός πρέπει να μας προκαλεί όχι μόνο οργασμό πια, αλλά και τύψεις. Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς μια ιστοσελίδα κοινωνικού πορνό για να σφουγγίξεις το πέος σου στη θέα γυμνών μανουλιών, να θυμάσαι ότι δολοφονείς με τον πιο άσχημο τρόπο ανυπεράσπιστα μωράκια που κλαίνε, οδήρωνται, και σου ουρλιάζουν με δάκρυα στα μάτια, ''μη μπαμπάκο, μην μας σκοτώνεις σκουπίζωντας μας με κωλόχαρτο και μας πετάς στην λεκάνη, πονάμε''.
Πέντε εκατομμύρια παιδιά σκοτώνεις κάθε φορά που παίζεις τον καμτσίκι σου. Εγώ με λύπη και δέος θέλω να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τα 10 εκατομμύρια ανυπεράσπιστα παιδιά μου, που δολοφόνησα σαν ένας άλλος Χίτλερ, σαν Σατράπης, ένας σύγχρονος Τζέκινς Χαν, την περασμενη μέρα. Αυτές οι ''ψυχούλες που σκότωσα σαν ένας σύγχρονος Τιτάνας, είθε να πάνε στον παράδεισο. Από δω και πέρα θα σταματήσω να ανεβοκατεβάζω το μακρυνάρι μου στο μπάνιο και να χύνω έξω. Το σπέρμα θα πηγαίνει καρφί για μήτρα.

ΑΣ ΜΕΓΑΛΏΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 18 ΔΙΣ ΜΩΡΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΓΕΡΟ ΤΑΦΟ. 
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.



ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.


Ω ΝΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΑΤΕ.. ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ.

ΕΛΕΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

prezofounta an pineis ...to sxolio afineis....