Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

POUTSES KAI MOUNIA STON KOLO SAS SFYRIA.....

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΡΓΙΟ ΡΩΜΑΙΚΟ, ΜΕ ΣΑΛΙΑ, ΧΛΕΠΕΣ ,ΒΛΕΝΝΑ, ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΗΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΜΦΟΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΑΝΕΜΕΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η ΠΡΕΖΟΦΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΑΡΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝΤΡΟ.
Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΓΗ ,ΗΤΟΙ ΜΑΡΜΑΡΙΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ.
 ΣΠΕΡΜΑ, ΣΠΕΡΜΑ , ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ.. ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ. ΠΙΝΩ ΗΡΩΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΑ , ΤΕΣΠΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Μετά απο τον δημόσιο διασυρμό μου από την χρήση ηρωίνης βαρεού τύπου Α, ο ΟΚΑΝΑ με άφησε ελεύθερο με 30 χάπια μπούμπλε για να ξεπεράσω τις δύσκολες ημέρες του φλεβάρη. Δυστυχώς οι γιατροί που με παρακολουθούσαν θέλανε φακελάκι για να ασχοληθούνε με την περίπτωση μου..Στις κρυες νύχτες του χειμώνα κυκλοφορούσα μες στο χιόνι κάπως έτσι


Σε κάθε δέκα αναρροφήσεις  ο αναπνευστήρας με μπούκωνε και πνιγόμουνα αλλά όταν η καθαρότητα της ηρωίνης είναι πάνω από 50 τοις εκατό αυτά δεν γίνονται...Κόφτε την λοιπόν.


ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΕΜΦΕΡΩΝ ΨΥΧΟΤΡΌΠΩΝ ΟΥΣΙΏΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

prezofounta an pineis ...to sxolio afineis....