Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ....Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΑΡΧΗ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΝΟΣ ΟΥΡΑΓΚΟΤΑΓΚΟΥ ΡΑΠΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ....Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΕΜΟΙΑΖΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΔΟΓΗΣΕ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ BLOG.
ΠΡΩΤΟΝ, Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΛΗΦΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΔΙΕΤΑΖΕ ΤΟ ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' (δες προηγουμενο αρθρο) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΤΡΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ AN CLUB ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ ΤΑ ΓΑΜΙΣΑΝ ΟΛΑ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ 100.
ΤΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΩΣ SALTO MORTAL ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ OLD SCHOOL ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ, ΓΑΜΙΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ..
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ CD MηΝ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΩ.




Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ..ΑΚΟΥΣ?
ΤΕΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ   


το άρθρο ήταν προιον προπαγανδιστικης διαφήμισης όπως έκανε η κόκα κόλα που εμφάνιζε το λογότυπο της ανάμεσα στις σκηνές μιας ταινίας και ενώ δεν τις συλάμβανε το μάτι, τις συλλάμβανε ο εγκεφαλος. κανονικά, με χειροπέδες. Το κοινό υποσυνείδητα ήθελε μετά την ταινία να πιεί κόκα κόλα.
το άρθρο ήταν για το χριστό. στην πορεία ακολουθεί η προπαγάνδα. Η τέχνη της διαφήμισης γνωρίζει τις δόξες της με την μοναδική τεχνική του mouno8alassa.blogspot
πρέπει να αλλάξω το όνομα κάποια στιγμη στο blog.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

prezofounta an pineis ...to sxolio afineis....