Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ FACEBOOK.

Θα έχετε όλοι παίξει αυτά τα παιχνίδια στο facebook και όλοι θα έχετε βάλει στόχο να φτιάξετε την πόλη των ονείρων σας, την φάρμα των ονείρων σας, το κατοικίδιο των ονείρων σας. Ένα τεράστιο ποσοστό που ασχολείται φανατικά με αυτά τα παιχνίδια, σύμφωνα με στατιστικά του facebook, είναι ηλικίας 20-30.
Κάνω μια μικρή παρένθεση για να τονίσω ότι αυτή η δεκαετία είναι η πιο σημαντική για την εξέλιξη ενός ατόμου. Οι πράξεις και τα αντικείμενα με τα οποία θα καταπιαστεί ένας άνθρωπος σε αυτήν την πιο ''ζωντανή''  δεκαετία της ζωής του είναι αυτά που θα καθορίσουν το μέλλον του. Καταλαβαίνεται φυσικά τι εννοώ. Η αρχή της εξέλιξης κοινωνικά και επαγγελματικά.
 Ας μιλήσουμε και για το social group το οποίο ασχολείται με αυτά τα παιχνίδια φανατικά, farmville, cityville, και τα λοιπά. Δεν είναι φτωχοί, αμόρφωτοι, σαραντάρηδες. Είναι φοιτητές, πτυχιούχοι νέοι, και γενικά άτομα αξιοπρεπής κοινωνικής και οικονομικής θέσης.
 Ακριβώς εκεί είναι που ''χτυπάει'' το facebook, στο κοινωνικοοικονομικό τομέα της ζωής μιας χώρας. Ηθελημένα ή όχι, πρόκειται για ένα αφανές πρόβλημα, όπως η τηλεόραση. ''Μόνο ο σοφός κατανοεί πλέον το προφανές''. Το προφανές είναι όλα αυτά που διαβάζονται κατά καιρούς περί φακελώματος και συνομωσίας με σκοπό τον έλεγχο. Δεν θα επεκταθούμε σε αυτό το θέμα.
   Τα παιχνίδια αυτά τραβούν τον νέο λοιπόν μακριά απο τα προβλήματα που πλήτουν τον τόπο του και τον ίδιο καθώς θέλωντας να λύσει το πρόβλημα ενδόμιχα, καταπιάνεται με την οικονική του πραγματικότητα, ζει το ψέμα του με λίγα λόγια. Όλοι παίζατε μικροί έναν ρόλο όταν εισασταν μόνοι σας. Φαντασιώσεις και παιχνίδια για να διασκεδάσετε. Το βρίσκεται όμως αποδοτικό, ένας 25ρης να κάνει ακόμα το ίδιο πράμα ? Να παίζει παιχνίδια? Έχετε δεί εσείς οι μικροί τον πατέρα σας να παίζει need for speed? Aφού οδηγάει ήδη αμάξι. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει και έτσι δεν χρειάζεται να παίξει. Τα παιχνίδια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις. Για αυτό όσοι παίζουν WOW είναι φαντασιοπληκτοι αργόσχολοι. Γιατί αν έξω από το σπίτι τους εμφανιζόταν ένα τέρας θα παίρναν σπαθί και θα το σκοτώναν. Εσείς δεν το πιστεύεται αλλά αυτοί το πιστεύουν. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΨΕΎΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ λίγο με το γεγονός ότι το ΔΝΤ  θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα. ΖΩΑ. παρακάτω παραθέτω φωτό δικές σας για να δείτε πως φαίνεσται σε κάποιον που έχει λίγο πιο πολύ μυαλό από σας και πως θα σας αντιμετωπίσει στην ζωή σας η κοινωνία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

prezofounta an pineis ...to sxolio afineis....