Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ταινίες μικρού μήκους. (μύθοι και γεγονότα)

 Οι Ελληνικές ταινίες μηκρού μήκους ή underground παραγωγής, που κυκλοφορούν στην αγορά {μέσω του Livemovies.gr δηλαδή αφού εκεί τις βρίσκεις αν θες να τις δείς, {αυτη τη σαπίλα} φυσικά πρέπει να σαι καμμένος} είναι ποιοτικές σύμφωνα με το νέο ρεύμα καλλιτεχνών αφού προάγουν την φτήνια, το πόσο φτηνά δηλαδή μπορεί να παραχθεί μια ταινία, σε μία εποχή που η φτήνια είναι αυτό που κυνηγάει η κοινωνία, λόγω οικονομικής κρίσης. Επουδενεί λοιπόν,ΑΚΥΡΟ.
 Στην προσπάθεια να καταπιώ το έκτο υπνοστεντόν ,για να κοιμηθώ σίγουρα πρίν βάλω την ταινία να παίζει στο λάπτοπ, ήμουν σίγουρος ότι αυτή η ταινία μόνο και μόνο απο το όνομα της είναι καμμένο δάσος. ''E-KILLER, chat and die'' το όνομα της από έλληνες, παλικάρια του ΤΕΙ και της εργατιάς.


Η ταινία είναι γυρισμένη με κινητό ΝΟΚΙΑ 3330 με ενσω-πεταμένηβιντεοκάμερα του καμεραμάν,απο τις μεγάλες, το τόνισα το αστείο που έγραψα. Η κοπέλα που μπαίνει στην αρχή της ταινίας μέσα στην κουζίνα είναι σαν την γκόμενα του Αλέξη απο το big grother 3 στόν alpha. Τα πήρε ο κρητικός τα λεφτά ευτυχώς. Ο σκηνοθέτης φαίνεται ότι το έχει σπουδάσει το αντικείμενο, η κάμερα λειτουργεί και με τον καμεραμάν να φτερνίζεται μυξόνια.
Στο έκτο λεπτό της η ταινία μας δείχνει ότι έχει άγριες διαθέσεις, undergound-ίσει λίγο. Στην ουσία, σου δείχνει μία μαυροντυμένη κοπέλα να κάνει την πρώτη απόπειρα για γυμνό δείχνωντας ένα σημείο του ώμου της την ώρα που το έξινε γιατί την έτρωγε, ΤΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.

  Για να γυρίσουν την σκηνή με τον ντετέκτιβ και δύο πελάτες που μίλαγε, το γραφείο είχε καρέκλες κήπου του '70. ΕΔΩ εμφανίζεται πάλι το γονίδιο της καλτ ταινίας, δεν είχαν λεφτά για έπιπλα και πήγαν στην χωματερή και μαζέψανε. Εντάξει ίσως το παρατράβηξα, ήταν απλά σάπιες.
H ταινία ήταν, συγγνώμη δασκάλα, για τον πούτσο κανονικότατα, ναι, ω ναι, σίγουρα. Προσωπική άποψη,    απλά την λέω ,  να υπάρχει .
      ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ. Καλύτερα βάλτε ορρό με ηρωίνη και ξαπλώστε στο κρεβάτι καναν μήνα παρά να δείτε την ταινία.
Επισκεφτείτε το  http://www.livemovies.gr/movies/e-killer για περισσότερες πληροφορίες. ΔΕΝ περιμένω σχόλια.


το κείμενο γράφτηκε για να προάγει τον πολιτισμό και τις τέχνες. $

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

prezofounta an pineis ...to sxolio afineis....