Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

QUEEN.GR, TO BLOG ΤΗΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑ,ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ Η  ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΟΠΩΣ,


Τα μυστικά του σωστού στοματικού έρωτα, είναι η προθυμία, ο ζήλος επί το έργον και η επανάληψη. Μην αμελείτε και μια μικρή έκπληξη στην τεχνική σας που θα τον στείλει αδιάβαστο. Ένα παράδειγμα; Σκεφτήκατε πριν εκείνος ξεγυμνωθεί να "φυσήξετε" την θερμότητα των χειλιών σας στην επίμαχη περιοχή κάτω από το φερμουάρ του παντελονιού του;


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΚΕΊΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.
Η ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ 'KATERINA' ΈΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Γενικά να ευχηθούμε στα παιδιά καλές δουλειές σε εμάς γιατί όπως φαίνεται σε κανά μήνα      θα βάλω διαφημίσεις. Θα έχω υλικό για γράψιμοοοο. 

ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ


Παραμύθι στα χρόνια της μπουλντόζας.

Ξημέρωνε γλυκά το πρωινό του μάρτη στους λόφους της Λιβύης όταν η πρώτη βόμβα σήμανε την εξάπλωση του ΄Καρκίνου΄. Ενός 'Καρκίνου' που γεννήθηκε από τις Ιμπεριαλιστικές τάσεις της Δύσης.
 Με την γνωστή συνταγή, η  ''δίψα'' για μαύρο χρυσό σύντομα θα ικανοποιηθεί και μετά θα αναζητούν για νέο ''ποτήρι'', πιο μεγάλο και πιο βαθύ. Όταν η Ανατολή θα γίνει Δύση, η αυτοκαταστροφή θα ξεκινήσει με μόνον αντίπαλο πλέον τον ίδιο της τον εαυτό.
 Η μάυρη Ήπειρος ήταν αιώνες το ''πρώτο πιάτο'' της Δύσης, εξαιτίας της ανεκπαίδευτης και πρωτόγονης παρουσίας της στα παγκόσμια δρώμενα. Οι ''βάρβαροι'', δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην ταχύτητα  που ο αμερικάνικος οργανισμός ''χωνεύει'' την τροφή του και αναζητά για καινούρια, σαν λέοντας.

Με λίγα λόγια, ο Γκαντάφι αντιστέκεται σθεναρά να δώσει τα πετρέλαια την ίδια ώρα που μια χώρα με υψηλότερο πολιτισμικό επίπεδο στα πλαίσια της δημοκρατίας, κατακερματίζεται απο τα χρέη της στο ΔΝΤ και θα δώσει τα πετρέλαια επειδή τα χρωστάει. Αποδεικνύεται, ότι σε ορισμένες, και τονίζω, σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις, το υψηλό μορφωτικό επίπεδο και ο εξευγενισμός μάλλον δεν οφελούν.
Δεν υπήρχε περίπτωση η Λιβύη, εαν  χρώσταγε στο ΔΝΤ, να έμπαινε στην διαδικασία να πείναγε για να ξεχρεώσει. Τα πρωτόγονα ένστικτα θα κάνανε την δουλειά τους, και ο λαός θα πολέμαγε όποιον ηλίθιο τόλμαγε να κάνει τέτοιες μεταρρυθμίσεις. Στα όρια της υπερβολής βέβαια γιατί κανένας ποτέ δεν θα τόλμαγε να κινηθεί έτσι αντιμέτωπος με μια τέτοια χώρα όπως η Λιβύη ή το Ιράκ ή το Αφγανιστάν. Τα παραδείγματα είναι πολλά αλλά δεν θέλω να εστιάσω στα ιστορικά στοιχεία τα οποία τοποθετούν την Λιβύη άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα των χωρών που ο Θείος Μάρσαλ θέλει να απελευθερώσει απο τον ''Δικτάτορα''. Εχουμε έναν πλανήτη των τριών υπερδυνάμεων και μία από τις τρείς δεν είναι σίγουρα η Ευρώπη. Το  παιδί βγαίνει πάντα πιο έξυπνο από τον γονιό, έτσι και η Αμερική πιο ύπουλη και πιο ''πεινασμένη'' κάνει την γηραιά Ήπειρο να φαίνεται σαν στολίδι στον χάρτη. Ένα στολίδι προσωρινό.
Ανήκουμε στούς έξυπνους που καίγονται νωρίς, γιατί μετριάσαν τα πρωτόγονα ένστικτα τους. Βασιστήκαμε στο ήθος και την εξέλιξη όταν οι πίθηκοι της Αμερικής ετοιμάζουν τα σχέδια τους για να ανέβουν στα δέντρα όλων των χωρών που δεν μπορούν να αντισταθούν. Ένας πίθηκος με όπλα είναι πολύ πιο επικίνδυνος από έναν άνθρωπο με βιβλίο. 



Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Tsar Bomba- η μεγαλύτερη έκρηξη βομβας υδρογόνου!!

Η Βόμβα υδρογόνου είναι ένα σύγχρονο θερμοπυρηνικό όπλο, εκρηκτικό μηχάνημα, που η λειτουργία του βασίζεται στη σύντηξηπυρήνων βαρέων ισοτόπων του υδρογόνου (δευτερίου και τριτίου) σε πυρήνες ηλίου. Κατά τη σύντηξη αυτή παράγεται τεράστια ποσότητα ενέργειας που συνοδεύεται από μεγάλο θερμικό κύμα, ωστικό κύμα και ραδιενεργό ακτινοβολία.
Η καταστροφική της ισχύ μεγιστοποιείται από την ενέργεια των απελευθερωμένων νετρονίων, τα οποία σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι σε θέση να αντιδράσουν ακόμα και με τα πιο αδρανή ραδιενεργά υλικά όπως το απεμπλουτισμένο ουράνιο, πράγμα αδύνατο σε μικρότερες ενεργειακές συνθήκες. Αυτό το κύμα ενέργειας υπερδιπλασιάζει την απόδοση της βόμβας αφήνωντας παράλληλα πίσω του και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του με την δημιουργία ραδιενεργών καταλοίπων.

Η πρώτη έκρηξη βόμβας υδρογόνου έγινε στις 31 Οκτωβρίου (1η Νοεμβίου τοπική) 1952 στην ατόλη Enewetak, στα Νησιά Μάρσαλ (Marshall) του Ειρηνικού ωκεανού από τις ΗΠΑ. Η έκρηξη εξαέρωσε 80 τόνους εδάφους και είχε 8 μίλια διάμετρο με 27 μίλια ύψος. Στις 12 Αυγούστου στην Σοβιετική Ένωση πραγματοποιείται η πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου. Το πιο ισχυρό πυρηνικό όπλο αυτού του τύπου που χρησιμοποιήθηκε ποτέ ηταν μια βόμβα πυρηνικής σύντηξης, η Tsar Bomba, που δοκιμάστηκε απο τη Σοβιετική Ένωση στο νησί Novaya Zemlya του Βόρειου Παγωμένου Ωκεανού στις 30 Οκτωβρίου 1961. Η ισχύς της ισοδυναμούσε με 57.000.000 τόνους ΤΝΤ. Εξερράγη 4 χλμ πάνω από το έδαφος. Μπορούσε να προκαλέσει εγκαύματα 3ου βαθμου σε απόσταση 100 χλμ, ενώ η δόνηση από την έκρηξη έγινε αισθητή μέχρι και τη Φινλανδία. Η βόμβα ζύγιζε 27 τόνους.






καταλαβαίνεται ότι,

1. όποιος εκνευρίσει πολύ τους Ρώσους θα φάει πουτσάρα, μακάρι να την φάει η Αμερική.
2. άμα την φάει η Αμερική θα σταματήσουμε να έχουμε κρίση, γιατί αυτά τα μουνιά ελέγχουν το ΔΝΤ.
3. πρέπει να κάνουμε συμμαχία με τους Ρώσους επειγόντως.
4. το κείμενο είναι παρμένο από την wikipedia.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΓΑΤΑ ΕΔΕΙΡΕ ΣΚΥΛΟ............


ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ .................

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.


ΕΙΣΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ?? ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ!!

ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΡΙΒΟΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΓΟΡΑΖΑ ΠΟΡΝΟΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΖΟΥΛΑ, ΕΒΛΕΠΑ ΓΥΝΑΙΚΑ  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΥΝΑ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΑΙ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΝΕ .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΕΤΣΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ.

ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ.
ΠΕΜΠΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ. ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΑΣ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΖΟΡΙΛΙΚΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ. ΑΥΤΑ.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ YΟUTUBE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ DISABLED.

TA ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ. ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ 30 ΧΡΌΝΩΝ ΕΧΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ FFC ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ. ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. 
ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙ ''FF.C. ΒΑΡΕΘΗΚΑ'' ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΥΣΤΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙ FF.C. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ''ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ'', ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΣΜΑ. ΚΟΙΤΑΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ.


@TheSPY1997 nai paidi mou k egw rock k metal akouw mhn agxwnesai...tropos tou legein htane ;-)


@8katoule8 opa file kai oi rockometalades 3eroume apo mousiki ki as min tin ektimate oi hip-hopades. dn se krazo einai gamatoi oi ffc alla kai to metal einai gamato.


@fablan6 ok amorfwte mousika oti peis exeis dikio poly asxolithika mathe mousikous orous kai meta mila ta pame
  
@TheSPY1997 ειμαι γκευ, γαμιεσται ολοι.


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΥΤΕ 3 ΛΕΠΤΑ.
το αιτημα μας ειναι να γινει φιμωση των σχολιων, γιατι η πολυ ελευθερια που μας εδωσε το ιντερνετ, μαλλον αρνητικα επιδρα στην δημοκρατια παρα θετικα...ζωαααα...ο καθενας λεει οτι θελει και κατι μουνακια σαν και μενα ειναι ελευθερα να συντηρουνe blog.  KAI τωρα που το θυμηθηκα, πανο γραψε κανα αρθρο να γελασουμε γιατι θα αυτοκτονησω. αφου καθεσαι μωρε μαλακα. 








ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ,


Μαλακισμένα πιτσιρίκια, πρωτον βάλτε στον κωλο σας δαχτυλο να εξερευνησετε την σεξουαλικοτητα σας, γιατί από αύριο όποιον πετύχω στον δρόμο και είναι 13 με 18 και γράφει παπαριές τέτοιες και αναγκάσει να πεθάνει και άλλος ΄ΓΙΑΝΝΗΣ΄, θα του σπασω το κεφαλι στα δύο, θα πάω σπιτι του, θα βιάσω τον πατέρα και την μητέρα του, και θα του κάψω τα κουκλάκια. ΖΩΑΑΑΑ...ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΨΩΦΗΣΤΕ..ΖΩΑΑΑ. 

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

24.000 views.

ΣΕ 2100000000 VIEWS ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ nIKE. ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ....ΘΑ KANΩ MONOS MOY REFRESH ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ VIEWS. ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 100 ΦΟΡΕΣ. ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..
Ο αλβανός ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟΣ...ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ THS MENTOS ME COKACOLA ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟ

TO ATOMO EINAI MALAKAS ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ..

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ....Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΑΡΧΗ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΝΟΣ ΟΥΡΑΓΚΟΤΑΓΚΟΥ ΡΑΠΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ....Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ Η ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΕΜΟΙΑΖΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΔΟΓΗΣΕ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ BLOG.
ΠΡΩΤΟΝ, Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΛΗΦΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΔΙΕΤΑΖΕ ΤΟ ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' (δες προηγουμενο αρθρο) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ...

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΤΡΕΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΤΟ AN CLUB ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ ΤΑ ΓΑΜΙΣΑΝ ΟΛΑ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ 100.
ΤΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΩΣ SALTO MORTAL ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ OLD SCHOOL ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ, ΓΑΜΙΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ..
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ CD MηΝ ΣΑΣ ΓΑΜΙΣΩ.




Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ..ΑΚΟΥΣ?
ΤΕΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ   


το άρθρο ήταν προιον προπαγανδιστικης διαφήμισης όπως έκανε η κόκα κόλα που εμφάνιζε το λογότυπο της ανάμεσα στις σκηνές μιας ταινίας και ενώ δεν τις συλάμβανε το μάτι, τις συλλάμβανε ο εγκεφαλος. κανονικά, με χειροπέδες. Το κοινό υποσυνείδητα ήθελε μετά την ταινία να πιεί κόκα κόλα.
το άρθρο ήταν για το χριστό. στην πορεία ακολουθεί η προπαγάνδα. Η τέχνη της διαφήμισης γνωρίζει τις δόξες της με την μοναδική τεχνική του mouno8alassa.blogspot
πρέπει να αλλάξω το όνομα κάποια στιγμη στο blog.



Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

O AYNANISMOS EINAI FONOS,,,

Ο γνωστός σε όλους μας αυνανισμός πρέπει να μας προκαλεί όχι μόνο οργασμό πια, αλλά και τύψεις. Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς μια ιστοσελίδα κοινωνικού πορνό για να σφουγγίξεις το πέος σου στη θέα γυμνών μανουλιών, να θυμάσαι ότι δολοφονείς με τον πιο άσχημο τρόπο ανυπεράσπιστα μωράκια που κλαίνε, οδήρωνται, και σου ουρλιάζουν με δάκρυα στα μάτια, ''μη μπαμπάκο, μην μας σκοτώνεις σκουπίζωντας μας με κωλόχαρτο και μας πετάς στην λεκάνη, πονάμε''.
Πέντε εκατομμύρια παιδιά σκοτώνεις κάθε φορά που παίζεις τον καμτσίκι σου. Εγώ με λύπη και δέος θέλω να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τα 10 εκατομμύρια ανυπεράσπιστα παιδιά μου, που δολοφόνησα σαν ένας άλλος Χίτλερ, σαν Σατράπης, ένας σύγχρονος Τζέκινς Χαν, την περασμενη μέρα. Αυτές οι ''ψυχούλες που σκότωσα σαν ένας σύγχρονος Τιτάνας, είθε να πάνε στον παράδεισο. Από δω και πέρα θα σταματήσω να ανεβοκατεβάζω το μακρυνάρι μου στο μπάνιο και να χύνω έξω. Το σπέρμα θα πηγαίνει καρφί για μήτρα.

ΑΣ ΜΕΓΑΛΏΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 18 ΔΙΣ ΜΩΡΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΓΕΡΟ ΤΑΦΟ. 
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.



ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ.


Ω ΝΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?? ΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΑΤΕ.. ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ.

ΕΛΕΟΣ.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕΞ ΜΕ GAMING!!!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ..
ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ, ΝΑΙ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΤΟ 15 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ, ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ, ΤΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ, ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΑΓΚΟ ΚΟΠΗΣ ΤΥΡΙΩΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ GAMING.

CHUN-LI, STREET FIGHTER
ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΣΤΟ ΚΑΡΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΜΗΡΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.


IVY- SOUL CALIBUR
ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΟΣ ΟΣΟ ΘΑ ΣΕ ΒΙΑΖΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ.


LULU- FINAL FANTASY
ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ. ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ. ΞΕΡΝΑΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΥΜΝΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ.

AGENT RAYNE, BLOODRAYNE
ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ, ΧΥΝΕΙΣ.
  ΠΟΝΕΣΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ...

ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΛΕΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΚΟΜΙΚΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....ΓΙΑΤΙ??

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΙΚΣ ΜΕ ΓΥΜΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ? 
Ο ΜΙΛΟ ΜΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ NERD ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..ΕΚΑΝΕ ΤΕΧΝΗ.




Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Οι νόμοι της… γκαντεμιάς


* Νόμος της μηχανικής επισκευής – Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.
* Νόμος της βαρύτητας – Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα… κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.
* Νόμος των πιθανοτήτων – Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.
* Νόμος των Τυχαίων Αριθμών – Αν καλέσετε λάθος αριθμό, η γραμμή ποτέ δεν είναι κατειλημμένη και κάποιος πάντα θα απαντήσει.
* Νόμος του Άλλοθι – Αν πείτε στον προϊστάμενό σας ότι καθυστερήσατε να πάτε στη δουλειά γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, την επομένη όντως θα σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας.
* Νόμος των Αλλαγών – Όταν αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας στο δρόμο, η λωρίδα που μόλις αφήσατε θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα από εκείνη στην οποία μετακινηθήκατε.
* Νόμος του Μπάνιου – Με το που βυθίζετε το σώμα σας στην μπανιέρα, είναι βέβαιο ότι το τηλέφωνο θα χτυπήσει.
* Νόμος των Συναντήσεων – Η πιθανότητα να συναντήσετε τυχαία κάποιον που γνωρίζετε αυξάνεται άρδην όταν βρίσκεστε με άτομο που δε θέλετε να σας δουν μαζί.
* Νόμος του αποτελέσματος – Όταν προσπαθήσετε να αποδείξετε σε κάποιον ότι ένα μηχάνημα δε δουλεύει, εκείνη τη στιγμή θα δουλέψει.
* Νόμος της Βιομηχανικής – Η ένταση της φαγούρας είναι ανάλογη του βαθμού δυσκολίας στο να ξύσετε το συγκεκριμένο σημείο.
* Νόμος θεάτρου, σινεμά – Τα άτομα των οποίων οι θέσεις απέχουν περισσότερο από το διάδρομο θα φτάσουν τελευταία και είναι πάντα εκείνα που θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους αρκετές φορές για να πάρουν ένα σνακ, κάτι να πιουν ή να πάνε στην τουαλέτα και που θα φύγουν πριν από το τέλος της παράστασης ή της προβολής. Εκείνοι που κάθονται δίπλα στο διάδρομο ουδέποτε μετακινούνται, έχουν πολύ μακριά πόδια ή μεγάλες κοιλιές και πάντα περιμένουν μέχρι να αδειάσει η αίθουσα για να σηκωθούν.
* Νόμος του Καφέ – Με το που καθίσετε να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στη δουλειά, ο προϊστάμενός σας θα σας ζητήσει να κάνετε κάτι που θα διαρκέσει έως ότου να κρυώσει ο καφές σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φραπέ το καλοκαίρι (σ.σ.: φραπές όχι φρέντο, φραπές!) που θα βράζει μέχρι να επιστρέψετε σε αυτόν.
* Νόμος των Αποδυτηρίων – Εάν υπάρχουν μόλις δύο άτομα σε αποδυτήρια, θα έχουν γειτονικά ντουλαπάκια.
* Νόμος Φυσικών Επιφανειών – Η πιθανότητα μιας φέτας ψωμί με μαρμελάδα να προσγειωθεί με την πλευρά της μαρμελάδας στο χαλί είναι ανάλογη του πόσο καινούριο και ακριβό είναι αυτό το χαλί.
* Νόμος των Λογικών Επιχειρημάτων – Τα πάντα είναι δυνατά όταν δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε.
* Νόμος της Ενδυματολογικής Εμφάνισης – Αν τα ρούχα σας κάνουν, δεν είναι ωραία.
* Νόμος του Εμπορικού Μάρκετινγκ – Μόλις ανακαλύψετε ένα προϊόν που σας αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, θα σταματήσουν την παραγωγή του.
* Νόμος των Ιατρών – Εάν δεν αισθάνεστε καλά και κλείσετε ραντεβού με τον ιατρό σας, μέχρι να φτάσετε θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν δεν κλείσετε ραντεβού θα παραμείνετε άρρωστοι.
* Νόμος επιστροφής από super market – Έχεις όλες τις σακούλες με τα ψώνια στο ένα χέρι ώστε με το άλλο να ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας σου και τα κλειδιά βρίσκονται στην ίδια πλευρά που κρατάς τα ψώνια.

B.D. Foxmoor - An Oneireuesai

Σοβαρευόμαστε απότομα μιας και είδαμε active parody πριν.
Ένα κομμάτι αφιερωμένο σε όσους γουστάρουν και το παιδεύουν.




akou barba active member parody

Liakos | Aroulis - No Sunshine

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ.





Ο λιάκος και ο Αρούλης είναι το μέλλον της σκηνής.....ΖΩΑΑΑ...
Eτσι κάνει πλάκα ο κόσμος .ΖΩΑ.
Ο σωστός ο κάφρος κάνει τα εξής.

1. κατεβάζει απο το youtube όλα τα τραγούδια τους.
2. τα κάνει ένα φάκελο στον υπολογιστή του με τίτλο liakos kai aroulis best of the best.
3. και τρίτον ΖΩΑ, τα λιώνει ακούγωντας τα όλη μέρα, μπας και καταλάβει το βαθύ νόημα που περνάνε. ΖΩΑΑΑ . που κάνατε την μουσική μπουρδέλο..γαμιέται ο μαλάκας ο ραψωδός φιλόλογος με τις μπούκλες τις ανέμελες ..

ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ...

Ανήκω στην γενιά, που το 2004 άκουγε ακόμη TXC, FFC, ACTIVE MEMBER, AΓ, ΖΝ, και άντε στο φινάλε τίποτα βήταπεις. Οπότε με καταλαβαίνεται όταν βλέπω κάτι τρόμπες ραψωδούς φιλόλογους και ταφ λάθος , με αυτά τα γελοία ονόματα να γίνονται εκπρόσωποι της μουσικής που αγαπούσα. Χάσμα γενεών μουνόπανα. Εμείς ακούγαμε δυνατή μουσική όπως

Ενώ σήμερα αυτό που ακούτε εσείς πουστράκια είναι 




ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ..ΠΡΩΤΟΝ..ΟΙ ΑΛΦΑ ΓΑΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΑΝΙ ΚΟΥΡΕΜΑ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ. ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ, ΜΑΓΚΙΚΟ, ΓΥΜΝΟΣ Ο ΕΙΣΒΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΙΑ.

Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΛΑΑΑΑ....ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΤΡΑΓΙΚΕΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑ......ΤΡΑΓΙΚΕΕΕ.. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΦΙΛΟΛΟΓΕ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓ ΚΟΒΑΝΕ ΦΛΕΒΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE.






ΑΚΡΙΒΩΣ. Οσο καλό και αν ακουγεται το μαλακιστήρι απο πάνω δεν παύει να έχει το πιο ηλίθιο όνομα της φάσης. ΡΑψωδός φιλόλογος. Πρώτον δεν είσαι ραψωδός αρχίδι. Και δεύτερον οι παπαριές που λες δεν σε θέτουν φιλόλογο. Είσαι απλά ένας αυνάνας που αν δεν υπήρχε το ίντερνετ δεν θα σε άκουγε κανένας. Η underground σκηνή μουνόπανα πάρτε χαμπάρι ότι ξεβράζει τα σκατά του κάθε ηλίθιου. Τώρα θα μου πείς αξίζει να αγοράζω δίσκους του μαλάκα του πούστη του Βουρλιώτη? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΩΕ {το 90')  σαν μαλάκας ήταν. Μόνο η αφρόκρεμα του φραπέ και της κουράδας τον 'ακουγε. Όλο φλωριές τραγούδαγε. Ψάξτε λίγο ρε ζώα τι ήταν ο ΝΙVO την δεκαετία του 90'. Οτι είναι και σήμερα απλά δεν είχε φάμιλυ. Σαν μαλάκας ήταν και τότε. Και τότε τον κοροιδεύαμε. Δεν είχε να πει για αλητεία και έλεγε πως τον χτύπαγε η μαμά του επειδή δεν διάβαζε. Ρε καριόλη βουρλιωτη. Σε χτύπαγε η μάνα σου επειδή δεν διάβαζες? Μου ρίχνεις 15 χρόνια και είμαι μακράν πιο αλάνι από σένα. ξέρω 5 χρονα που είναι μακράν πιο αλάνια απο σένα.
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ακούστε λίγο 


και κατανοήστε πόσο χαμηλά έφτασε την μουσική, σαν έννοια και σαν παιδεία, το hiphop.gr, το youtube, και άλλες κατώτερου επιπέδου μαλακίες όπως bouriblog {μιάσματα} και λοιπά..

ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΣΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ...ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ 1-1.   



ΜΗΔΕΝ ΖΩΑ.....ΟΥΤΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..ΟΥΣΤ...

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

EUROVISION. ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΑΣ.


stereo mike. Μωρι μαλάκο. Ψώφα να κάνουμε πάρτυ.
Η eurovision, αυτό το γαμάτο show που γίνεται κάθε χρόνο και εμείς πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για να το δούμε στην ΕΡΤ, φέτος θα αναδείξει νικητές τον υπερμέγιστο stereo mike με την αλλη την κοπελιά τον, πως τον είπαμε?, λούκα, λουκά, τεσπα δεν έχει σημασία ο ελαφροπόπ νικητής του x-factor, αν ήτανε σε αυτό το σόου δεν είμαι σίγουρος. Με ένα απίστευτο κομμάτι όπως το ''watch my dance'' η ελληνική συμμετοχή το έχει πάρει απόφαση πλέον ότι η 24 θέση δεν είναι αρκετά μεγάλο νούμερο και οδεύουμε για το 59 η 60, ότι είναι πιο κοντά στον πάτο είναι και το καλύτερο λογικά.



Το κομμάτι είναι κομματάρα. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑΑΑ ΜΩΡΙ ΜΑΛΑΚΟΟΟΟ.

10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ.

1. ΒΆΛΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ.
2 ΝΙΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΡΊΖΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΧΙΠΧΟΠ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΤΕΡΕΟ ΜΑΗΚ.
3. ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ''ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑΑΑ''.
4. ΝΤΡΑΠΕΊΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.
5. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο STEREO MIKE ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ.
6. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ.
7. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩΣΑΝΕ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ.
8. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ Η ΕΡΤ ΕΧΤΙΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ.
9. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
10. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΡΤ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ EUROVISION ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .

ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ. ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ . ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΗΤΑΝ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΟΟΟΣ. LOL.

ΖΩΑ. ΖΩΑ, ΖΩΑ, ΖΩΑ. ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΛΙΓΟ ΓΟΥΣΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤ...Ο ΣΑΣ. { διαβαζουνε και χριστιανοί}.