Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Stereo Mike - Παρουσίαση Δίσκου Aneli3h

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίουο Stereo Mike επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Πειραιά και παρουσιάζει στοPassport το νέο του δίσκο με τίτλο ANELI3H (ΕΜΙ). Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι φίλοι του Νέα Τάξη Πραγμάτων,κύριος Μέγας, καθώς επίσης το παρόν θα δηλώσει και ο Tus, ο Evnus, ο Free Spirit και η Helena Micy.




 O STEREO MIKE EINAI EKEINOS O ΑΡΧΙΔΑΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΙΠΧΟΠ. ΕΝΑΣ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ  Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΗ. ΤΟ ΧΙΠ-ΧΟΠ.ΓΡ, ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΠΙΟ SITE, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΣΚΟ. ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΑΠ (θεε μου τι λεω) ΌΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ( η κόντρα με τον μιχαλάρα ήταν σαν κόντρα ιπποπόταμων για το ποιος θα χεζει στο ποτάμι της στέπας) Ο ΤΟΥΣ Ο ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΦΡΟΣ, Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, Ο ΕΒΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ  Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.STEREO MIKE ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΣΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ . ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΦΟΡΑ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ Η ΨΩΦΑ.

Σιντορέλα "Χαίρομαι πολύ που είμαι από την Αλβανία


Σιντορέλα "Χαίρομαι πολύ που είμαι από την Αλβανία"


Το επόμενο «Next Top Model», η 17χρονη Σιντορέλα Τόλη, βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη στο πρωινό του Ant1 και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, τη χαρά της για τη νίκη της, αλλά και για την αλβανική της καταγωγή. Η μικρή Σίντι υποστήριξε πως ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει νιώσει ρατσισμό και πως μπορεί να είναι από την Αλβανία, όμως την Ελλάδα τη νιώθει σαν δική της χώρα μιας και έχει έρθει εδώ από μικρό κοριτσάκι! Οπως λέει, χαίρεται πάρα πολύ που είναι από την Αλβανία και δεν έχει κανέναν λόγο να ντρέπεται γι' αυτό!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΨΩΦΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ. ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΩΘΟΜΑΝΗ ΤΑΒΑΝΟΚΟΥΤΕΛΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ. ΖΩΑ. ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ 'ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΒΜΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ''ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΝΙΚΗΤΡΙΑ'' ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ? ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΟΧΙ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΛΕΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Η ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΔΕΝ ΕΙΧΕ  ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΦΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ. ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΟΛΗ. ΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΣΕΞΟΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΥΑΣΜΑΤΑ..ΖΩΑ . ΖΩΑ ΖΩΑ. ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΑ ΖΩΑ ΌΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΖΩΑ. ΚΤΗΝΟΙ. ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΕΞΟΜΑΝΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΜΠΙΧΤΕΣ.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πως και γιατί έκλησε η candit camera στην Τουρκία

H candit camera ήταν η εκπομπή του '90 που έκανε τους μεσήλικες κυρίως να γελάνε με τις φάρσες που έκαναν οι πρωταγωνιστές σε ανυποψίαστους πολίτες. Ο παρακάτω ανυποψίαστος τούρκος βλέπει έναν μαλάκα ο οποίος του κάνει πλάκα και του βάφει το αμάξι. Να πα να γαμηθείτε και εσείς και οι φάρσες σας. Αφού δεν έβγαλε όπλο να του γαμίσει τα πρέκια είστε τυχεροί σαν κανάλι.



Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΤΣΑ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ.  ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΑΡΤ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ.
TO ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΟΛΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ,ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΑΝ ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ. ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ( ΑΣΧΕΤΟ)
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΙΑΖΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΗΤΑΙ ΛΙΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ . ΦΤΩΧΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΕΣ ΠΑΠΑΡΟΤΡΙΧΕΣ.
 ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΜΩΡΙ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ .. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ. ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ... ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΑ...

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

POUTSES KAI MOUNIA STON KOLO SAS SFYRIA.....

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΡΓΙΟ ΡΩΜΑΙΚΟ, ΜΕ ΣΑΛΙΑ, ΧΛΕΠΕΣ ,ΒΛΕΝΝΑ, ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΗΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΜΦΟΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΑΝΕΜΕΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η ΠΡΕΖΟΦΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΑΡΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝΤΡΟ.
Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΓΗ ,ΗΤΟΙ ΜΑΡΜΑΡΙΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ.
 ΣΠΕΡΜΑ, ΣΠΕΡΜΑ , ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ.. ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ. ΠΙΝΩ ΗΡΩΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΧΑΖΕΨΑ , ΤΕΣΠΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Μετά απο τον δημόσιο διασυρμό μου από την χρήση ηρωίνης βαρεού τύπου Α, ο ΟΚΑΝΑ με άφησε ελεύθερο με 30 χάπια μπούμπλε για να ξεπεράσω τις δύσκολες ημέρες του φλεβάρη. Δυστυχώς οι γιατροί που με παρακολουθούσαν θέλανε φακελάκι για να ασχοληθούνε με την περίπτωση μου..Στις κρυες νύχτες του χειμώνα κυκλοφορούσα μες στο χιόνι κάπως έτσι


Σε κάθε δέκα αναρροφήσεις  ο αναπνευστήρας με μπούκωνε και πνιγόμουνα αλλά όταν η καθαρότητα της ηρωίνης είναι πάνω από 50 τοις εκατό αυτά δεν γίνονται...Κόφτε την λοιπόν.


ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΕΜΦΕΡΩΝ ΨΥΧΟΤΡΌΠΩΝ ΟΥΣΙΏΝ.