Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

prezofounta.blogspot.com

prezofounta.blogspot.com
prezofounta.blogspot.com
prezofounta.blogspot.com
prezofounta.blogspot.com
prezofounta.blogspot.com                          
prezofounta.blogspot.com                            
prezofounta.blogspot.com
prezofounta.blogspot.com
prezofounta.blogspot.com
prezofounta.blogspot.com

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑΙ....ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ mpourdela.com ειναι πίσω...

Τα Τιγρέ Σποράκια επιστρέφουν

http://www.hiphop.gr/page/2352
Είναι το λινκ στο οποίο θα βρείτε την συνέντευξη που έδωσαν τα τιγρέ στο ηλίθιο site xipxop.gr.
Ακολουθεί ανάλυση του βίντεο.

Αρχικά το πατσοξεκώλι Δήμητρα Σολωμού περπατάει στους βρώμικους δρόμους όπου κάνει πιάτσα εδώ   και 14 χρόνια πίσω από την Κουμουνδούρου. Μιλώντας στο κινητό προσπαθεί να καταλάβει σε ποιο σημείο την περιμένουν οι δύο ράππερς. Ξαφνικά τους βρίσκει μπροστά της και  της κάνουν πρόταση να κατέβει στο χαμετυπίο μαζί τους για ξέσκισμα στα τέσσερα,πίπες σε 10 άτομα, ξεπάτωμα, γυάλισμα μόνο με 30 ευρώ , με απότερο σκοπό το βιντεάκι να ανέβει στο pornhub.com. Το αγνωστό μέχρι χθές πουτανί φορώντας αυτό το κολάν που αναδεικνύει τα υπεροχα στρουμπουλά μπούτια μιας κλασσικής φτηνοπουτάνας ανάβει τα αίματα στο αντρικό κοινό που έπαιζε τον πούτσο του αμέρυμνο στο πριβέ στούντιο της κυρα σούλας που κάνουνε πρόβες . Ο Τάκις πιο άντρας από ποτέ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο νομίζει ότι θα κάνει την διαφορά. Θεωρούν το γεγονός ότι παίζουν Live όργανα πολύ ΓΑΜΑΩ και πρωτότυπο, την στιγμή που 10000000000 καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο δεν διανοούνται ότι υπάρχει μουσική χωρίς όργανα. Εντάξει στο χιπ-χοπ είναι ασυνήθιστο. Μόνο οι Α/Ε έχουνε παίξει με όργανα και άλλοι 298 ραπερς στην Ελλάδα, μέχρι και ελληνική nu-metal μπάντα βγήκε, για τον πούτσο φυσικά αλλά προσπαθούν.

Η συνέντευξη που δίνουν ακολουθεί ένα σοβαρό μοτίβο του στυλ ''ενω μιλάνε πινουνε ρακόμελα, τρώνε φυστίκια, καθαρίζουν τα αυτιά τους'' αποδεικνύοντας ότι το να σαι καλλιτέχνης σημαίνει ότι σε κάθε ευκαιρία που έχεις να μιλήσεις στο κοινό , την ΑΡΠΑΖΕΙΣ, και δείχνεις το καλύτερο σου πρόσωπο. Αυτό του τελειωμένου μπατίρη κωλόγερου χασικλή που έκοψε την φου απο την βαρεμάρα..
Στο υπέροχο βίντεο θ ακούσεται και σε πρώτη μετάδοση κομμάτια που με ποιότητα ήχου ''μουνι καπέλο'' θα πάρετε τα ηχεία και ενώ τα βάλετε στην διαπασών θα πνιγείτε με τα καλώδια από την ηλίθια ποιότητα σαπίλας και ντροπής..ΓΑΜΩ ΤΟ XIPXOP.GR και τις συνεντευξεις του.. 2010 πήγε και δεν έχουνε μάθει να είναι άνθρωποι.

Eminem - Love the Way You Lie ft Rihanna Parody: Key of Awesome #27